Data inscrierii: 30/Iun/2007 Mesaje: 860 Localitate: Botosani
Trimis: 01/08/2007 01:07 Titlul subiectului: Tutorial Semnatura
Tutorial semnatura (2) . Explicit.
Deci faceti un nou proiect de marimea 400 x 100 pixeli. ( File > New > Width 400 Height 200 ) ca in poza de mai jos.
Acuma, Coloram backgroundul întunecat ( Edit > Fill . ca in imaginea de mai jos.
Acum creati 3 layere. ( apasand pe butonul ' Lucrate new layer ' ca in imaginea de mai jos.
Acum va necesită sa brushuiti acele 3 layere.
Cod:
Brushurile sunt niste 'arte' ca sa le spun asa pe care le puteti aplica pe deosebite creatii . Sunt unele brushuri instalate deja in photoshop dar va puteti adauga si dumneavoastra brushurile preferate. ( le downloadati de pe internet si le copiati in C:\Unde ati instalat photoshop\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes\Adobe Photoshop Only . De aici downloadati brushurile folosite de mine in acest tutorial. Download: http://www.speedyshare.com/290739693.html
Pentru a brushui un layer aveti nevoie de Brush Tool [B]. Dati click pe Brush Tool si de sus alegeti brushul preferat. Ca in imaginea de mai jos.
Acum brushuiti in mod uniform inițialul layer [ Layer 1 ] cu culoarea preferata. ca in imaginea de mai jos.
La fel si cu layerul 2. Un brush diferit culoare diferita. Ca in imaginea de mai jos.
Acum setati layerul 2 pe 'modul de blendare' Overlay ca in imaginea de mai jos.
iar imaginea va arata:
Acum va trebui sa brushuiti si layerul 3 . La fel un alt model de brush si alta culoare. Ca in imaginea de mai jos.
Din nou aplicati modul overlay iar imaginea va arata:
Acum v-a trebui sa aplicam un render. Pentru aceasta ne mai trebuie un layer.
Cod:
Renderul este o portiune taiata dintr-o poza
Dupa ce creati layerul, deschideti renderul ( File > Open sau CTRL + O ). Copiati renderul pe in semnatura ca in imaginea de mai jos.
Acum ii dati renderului ' Blending Options ' ( Click dreapta pe layerul cu renderul > Blending Options ) iar la setari aplicati ca in imaginea de mai jos.
Acum cu Lasso Tool [L] taiati inauntrul renderului ca in imaginea de mai jos.
Acum, click dreapta unde ati taiat > Feather.
Si ii dati un feather de 10 px.
iar imaginea ar trebui sa arate:
Acum dati click pe ' Add layer mask '
Dupa aceea va trebui sa adaugati un text. Apasati pe Horizontal Type Tool [T] si marcati unde vreti sa fie textul.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum